Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!

Agencija zadovoljna stanjem u saobraćaju

        Možemo biti zadovoljni merama koje opština Bač primenjuje u cilju  veće bezbednosti u saobraćaju, rekao je danas savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja prilikom posete opštini Bač.

  Opštinu Bač danas je posetio savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Milan Ilić i tom prilikom je razgovarao sa predsednikom Opštine Bač Draganom Staševićem i članom Saveta za bezbednost saobraćaja Nenadom Kovačem. Tema sastanka je bila saradnja Opštine Bač i Agencije u narednom periodu, kao i sprovođenje mera značajnih za unapređenje bezbednosti u saobraćaju. Ilić je izrazio zadovoljstvo za mere koje Opština Bač sprovodi u oblasti bezbednosti saobraćaja, kao i interesom  lokalne samouprave za ovu oblast bezbednosti građana.  Predsednik Stašević  je u današnjem susretu izneo uveravanje da će Opština Bač i  u narednom periodu u saradnji sa Policijskom stanicom i Agencijom preduzimati sve neophodne mere u cilju smanjenja saobraćajnih prekršaja i unapređenja bezbednosti u saobraćaju, navodi se u saopštenju Saveta za bezbednost saobraćaj opštine Bač.

 Podelite sa drugima ovu stranicu
Digg! Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! Technorati! StumbleUpon! MySpace! Yahoo! Squidoo! Twitter! Joomla Free PHP
 
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner