Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!

Otvorene nove prostorije vrtića

            Načelnik Južnobačkog upravnog okruga Zoran Milošević i načelnik školske uprave Jovan Vukčević posetili su danas opštinu Bač, gde su u prisustvu  predstavnika lokalne samouprave, prosvetnih radnika i medija svečano otvorili prostorije  poredškolske ustanove "Kolibri" .              Obraćajući se medijima na konferenciji za štampu predsednik opštine  Bač, Dragan Stašević, nije skrivao svoje zadovoljstvo što je nakon  nabavke autobusa za prevoz đaka i ovaj posao priveden kraju.

            "Moram da kažem da je vrtić od prvog radnog  dana funkcionisao iako su radovi bili u toku, na čemu  treba da zavalimo kako izvođaču radova "Slovan progresu", tako i  kolektivu predškolske ustanove koji su se potrudili da  deca zbog  radova ne trpe", rekao je Stašević.

Kako je istakao, sredstva od 13,5 miliona dinara za adaptaciju je obezbedila lokalna samouprava, bez bilo kakvog zaduživanja, isto kao i prilikom nabavke autobusa kada je izdvojeno 23,5 miliona dinara.  To pokazuje da mere štednje i odgovoran odnos prema javnim finansijama daje rezultate, rekao je Stašević.

            Da postoji razlog za zadovoljstvo  potvrdio je i načelnik Južnobačkog upravnog okruga, Zoran Milošević.

"Aktivnost koju danas promovišemo je bez primera u južnobačkom okrugu i odgovornost prema deci koja se pokazuje u opštini Bač je primer i za mnogo veće sredine. Posvećenost koju su pokazali zaposleni u vrtiću i osnovnoj školi, kao i izvođač radova i lokalna samouprava dokazuju da se u opštini Bač vodi računa o javnom interesu", rekao je Milošević.Podelite sa drugima ovu stranicu
Digg! Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! Technorati! StumbleUpon! MySpace! Yahoo! Squidoo! Twitter! Joomla Free PHP
 
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner