Radio Bačka

Mi nudimo zvuk, sliku stvorite sami!

Dogovoren nastavak saradnje

             Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Branislav Bogaroški posetio je juče sa svojim saradnicima opštinu Bač.

 

            On je zajedno sa svojim domaćinom, predsednikom opštine Bač Draganom Staševićem i zamenikom predsednika opštine  Zdenkom Kolarom, kao i direktorima  Komunalnog preduzeća i Direkcije za izgradnju obišao radove na izgradnji kanalizacije  izmedju Selenče i Bača.  Nakon obilaska deonice na kojoj se vrši izgradnja kanalizacione mreže, Branislav Bogaroški i Dragan Stašević  su u izjavi za medije izrazili  zadovoljstvo  dinamikom  radova i najavili neke nove aktivnosti.

            "Sa lokalnom samoupravom u Baču  u 2015. godini naš sekretarijat je imao  dobru saradnju i ovo je samo jedan od četiri velika projekta koji radimo zajedno. Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu je za kanalizaciju izdvojio 19 miliona dinara i drago mi je što je u tenderskom procesu i uz povoljnije ponude  izvođača postignuta bitno manja cena, tako da će sve to koštati oko 11 miliona dinara" ističe Bogaroški i najavljuje  drugu fazu izgradnje kao i nove projekte za narednu godinu.

            "Naša saradnja sa pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu je veoma dobra i odvija se u jednom širem spektru. Posebno mi je drago što smo danas na terenu mogli čuti da će ovi radovi biti završeni za nekoliko dana jer mamo u planu da sa ovim sekretarijatom, nastavimo saradnju i u 2016. godini", rekao je novinarima predsednik opštine Bač, Dragan Stašević.

            "Za uređenje kanalske mreže će biti uložena značajna sredstva od oko 90 miliona dinara i ti radovi će početi vrlo brzo. Pre nekoliko dana sam u ovom sekretarijatu potpisao ugovor za rekonstrukciju vodovodne mreže kao i za crpne stanice i nadam se da će sredstva i u narednoj godini biti usmerena u one oblasti koje dorinose boljim uslovima života građana", naglasio je u nastavku predsednik opštine Bač, Dragan Stašević.Podelite sa drugima ovu stranicu
Digg! Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! Technorati! StumbleUpon! MySpace! Yahoo! Squidoo! Twitter! Joomla Free PHP
 
Slovenčina (Slovenská republika) Serbian (Latin)

Koju muziku slušate? 
Baner